Sådan arbejder jeg

Inden jeg går i gang med et sjæls- eller understøttende maleri, har vi en session hvor jeg hører din eller jeres historie og der vælges farver. Jeg kan også vælge farverne, alt efter hvad der er brug for. Man præsenteres for et farvekort med flasker og du vælger de 4 flasker der først fanger din opmærksomhed.
Herefter undersøger jeg hvilke muligheder der bedst kan understøtte og heale. Udover farverne bruger jeg symboler, fødselsdato, øvrige vigtige datoer og tal, lyde, olier og andet, hvis det er nyttigt.


Jeg maler med mange lag, så det er ikke sikkert alle farverne kan ses tydeligt, men de er med. Processen kan skifte motiv undervejs, og det ender oftest med en form for abstrakt maleri. Jeg arbejder på mange størrelser af lærreder, store malerier og mindre malerier, alt efter plads og behov.

Når jeg er færdig laver jeg en skriftlig beskrivelse der understøtter maleriet og giver en form for støtte til processen, en forståelse, noget du og I kan reflektere over og tage med videre i livet og fremtiden.

Når maleriet er færdigt bliver det overleveret med endnu en session.Fotogalleri
Et udsnit af foto der inspirere mig og som understøtter mit arbejde med malerierne